subota, oktobar 24, 2020
Text Size

Dječije sobe

Opremanje dječijih soba zahtjeva veliku ljubav i poštovanje raznovrsnih potreba generacije koja raste. Izbor i kupovina namještaja predstavljaju veliki izazov za roditelje. Preduzeće "Gavranović" proizvodi dječiji namještaj koji odgovara potrebama Vaših mališana. Naš namještaj prati svjetska dostignuća prema namjeni, kvalitetu i dizajnu.

Namjena namještaja zavisi od uzrasta djece. Može poslužiti za igru, za pripremu za školu i učenje ili da obilježava njihov svijet. Preduzeće "Gavranović" širokim izborom namještaja za dječije sobe ipunjava njihove najrazličitije želje i potrebe. Naši stručnjaci dobro poznaju navike Vaših mališana i mogu Vam mnogo pomoći da im obezbijedite i uljepšate njihov svijet.

Mlađa djeca imaju ogromnu potrebu za igrom i svojim shvatanjem stvaralaštva. Namjena namještaja se svodi na zahtjev da im uzima što manje dragocijenog i vječito malog prostora za igru. Tu igru ništa ne smije ometati.

Predškolska djeca pored igre imaju niz ozbiljnih aktivnosti. Pripreme za školu su u punom jeku i crtanja i pisanja nikad dosta. Igra i ozbiljne obaveze oduzimaju mnogo vremena ali namještaj treba stvoriti prostor za rad i sačuvati prostor za igru.

Djeca školskog uzrasta doživljavaju brojne promjene. Odrastanje nije tako lako kako izgleda. Često je potrebna pomoć prijatelja, koji se moraju primati u vlastitim sobama. Druženja zahtijevaju i odgovarajući namještaj koji treba pokazati prijateljima. Vaši mališani čvrsto vjeruju da više nisu toliko mali. Prostor za igru je manje potreban, ali treba smjestiti nove uređaje, knjige i druge potrepštine, bez kojih se više ne može.

Starija djeca žele da imaju svoj prostor koji im je neophodna za njihovo shvatanje života. Namještaj više ne služi samo za odlaganje stavri već i označavanje teritorije. Simboli postaju veoma važni. Sportska oprema, nova odjeća i drugi simboli dokazuju samostalnost. Prijatelji moraju imati svoje mjesto u njihovom svijetu i njihovoj sobi, koja je nerazdvojni dio njihovog svijeta.

Našim namještajem ukazujemo puno razumijevanje potreba generacija koje rastu. Vaš izbor našeg namještaja je pravi izbor.

Mi nudimo visok kvalitet uz povoljne cijene ! Proizvodnja namještaja Gavranović !