utorak, novembar 24, 2020
Text Size

O nama

Proizvodnja namještaja od davnina prati razvoj potreba cijele porodice i unapređuje kvalitet života i stanovanja. Nekada se sve izrađivalo ručno. Danas industrija daje svoj doprinos kvalitetnijem životu i radu.

Preduzeće "Gavranović" razvojem ponude namještaja za potrebe svih generacija nudi veliki broj proizvoda vrhunskog kvaliteta. Ukusi su različiti i o ukusima se ne može raspravljati. Najbolje rješenje je ponuditi mnogo, ali najvažniji dio ponude je mogućnost izbora i kupovine kvalitetnog savremenog namještaja.

Naša ponuda je zasnovana na usmjerenju prema potrebama kupaca. Kvalitet, namjena i upotrebivost su sastavni dio naše ponude. Samo je zadovoljstvo kupaca dovoljno dobrar rezultat za osoblje našeg preduzeća.

Sa radom smo počeli 2000.godine. Kupci su brzo prepoznali kvalitet. Početne djelatnosti su bile proizvodnja namještaja i rezanje iverice.

Osnovna djelatnost je i dalje proizvodnja pločastog i tapaciranog namještaja. Proizvodimo kuhinjski i sobni namještaj vrhunskog kvaliteta.

Salon namještaja je otvoren 2002.godine. Savremeni objekat sa tri etaže u samom centru Prijedora privlači veliki broj posjetilaca. Klikni za vecu sliku ...Mnogi su postali naši zadovoljni kupci. Od 2006. godine u našu proizvodnju uvodimo plastifikaciju namještaja. Plastificirani namještaj pokazuje izuzetne karakteristike i dugotrajnost u eksploataciji.

Iz naše ponude izdvajamo kuhinje, američke plakare, regale, spavaće sobe, dječije sobe i kancelarijski namještaj. Pored namještaja iz naše standardne ponude, kupcima smo omogućili izradu namještaja po narudžbi.

Posebnu pažnju smo posvetili detaljima i stilskim karakteristikama. Naš namještaj je prijatno iznenadio mnoge naše kupce svojim kvalitetom i dizajnom. Funkcionalnost postižemo stalnim praćenje dostignuća u svjetskoj industriji namještaja.

Namještaj našeg preduzeća omogućava kvalitetno iskorištenje Vašeg stambenog i poslovnog prostora.