Kako do namještaja po mjeri?

Od ideje do realizacije potreban je period od 15 do 30 dana, u zavisnosti od kompleksnosti proizvoda I materijala koje kupac odabere.

Postupak se odvija tako što:

  • Klijent nas kontaktira, telefonski ili lično, kao I putem e-maila
  • Ukoliko kijent ima ideju kako bi proizvod izgledao, konstruktorima izlaže zamisao  o željenom stilu, izgledu i boji  proizvoda, te ako je u mogućnosti, pošalje nacrt  sa potencijalnim mjerama (mjere su okvirne, u cilju formiranja cijene, kao i sledećeg koraka)
  • Prema priloženom nacrtu klijent dobija 3D crtež, koji dijelom može da dočara kako ce proizvod izgledati
  • Kada kupac pristane na ponudu, naš tim izlazi na teren ako ima potrebe za tim ( u slucaju narudzbe kuhinje obavezan je izlazak na lice mjesta), gdje precizno mjeri prostor, raspored elemenata i slično. Konstruktor sa sobom nosi palete boja, slike, uzorke, tako da se na terenu dogovaraju i precizira konačan izgled proizvoda kao što su boja, materijali itd.
  • Kada je namještaj gotov,  telefonski obavjestimo našeg kupca I dogovaramo datum I vrijeme montaže
  • Montažeri dolaze na vašu adresu i montiraju namještaj.

Da li prodajete I kuhinjske aparate zajedno sa kuhinjom?

Postoji mogućnost da kod nas naručite aparate za vašu kuhinju, u našoj ponudi možete pronaći aparate beko, gorenje I electro lux marke. A isto tako postoji naravno mogućnost i da Vi imate svoje aparate.

Da li radite opremanja stanova u Beču?

Radimo opremanja stanovai u Beču i u drugim gradovima EU kako za fizička tako i za privredna lica.

Da li radite opremanje vrtića?

Radimo sve vrste opremanja objekata.

Koliko se čeka izrada kuhinje.

Od dana kada se dogovori od 15 do 30 dana.

Da li vam se mozemo javiti putem facebook stranice ?

Možete

Da li radite opremanje hotela?

Da, u proteklom periodu smo uradili veći broj poslova na području zapadne Evrope. Reference u ovoj oblasti možete videti u sekciji Inostrani poslovi

Mogu li pokazati slike kako želim da proizvod izgleda?

Možete, možemo napraviti većinu stvari koje nam pokažete. Konstruktor će Vam objasniti da li je izrada moguća ili eventualno Vam pokazati alternativu. Možete za vašu inspiraciju da pogledate namještaj u slikama koji smo uradili našim zadovoljnim klijentima

Pravite li stolove sa metalnim dijelovima?

Pravimo

Često postavljana pitanja

Od ideje do realizacije potreban je period od 15 do 30 dana, u zavisnosti od kompleksnosti proizvoda I materijala koje kupac odabere.