Ostalo

Opremanje pratećih prostora u pretrpanim stanovima nije lak zadatak. Potreba ima previše a prostor je premalen. Preduzeće “Gavranović” svojim namještajem pomaže kalitetno i svrsishodno uređenje Vašeg stambenog prostora.

Odlaganje obuće i odjeće koju povremeno koristite često je najbolje u hodniku. Svi gosti i posjetioci kada dolaze prvo primijete nered koji se stvara u hodniku. To vam svakako nije svejedno.

Plakari u hodniku lako rješavaju Vaše nevolje. Utisak na posjetioce više ne može biti negativan, a Vaše stvari možete odložiti bolje nego ikad.

Razna renoviranja oduzimaju mnogo vremena i truda, ali se rezultatima sve opravda. Ugradnja novih polica i drugih sitnih dijelova namještaja ne remeti stilske karakteristike Vašeg prostora, ali bitno razvija funkcionalnost i kvalitet stanovanja.

Uređenjem raznih pomoćnih objekata dobijate jedinstvenu priliku da usavršite njihove stilske osobenosti, ali i da unaprijedite njihovu funkcionalnost. Detalji jednostavno unapređuju i oplemenjuju porostore za koje niste vjerovali da mogu poslužiti nečemu korisnom.

Bogat izbor namještaja preduzeća “Gavranović” pomaže unapređenju kvaliteta Vašeg života i stanovanja. O detaljima posebno vodimo računa. Ponudom namještaja smo obuhvatili sve dijelove Vašeg stambenog prostora i rezultati su prijatno iznenadili mnoge naše kupce. Za sve imamo standardnu ponudu i bogato iskustvo u izradi raznovrsnog namještaja po narudžbi.

Kupovinom našeg namještaja kupci su često iznenađeni efikasnošću i brojnim mogućnostima upotrebe.

Kako do namještaja po mjeri?

Od ideje do realizacije potreban je period od 15 do 30 dana, u zavisnosti od kompleksnosti proizvoda I materijala koje kupac odabere.

Postupak se odvija tako što:

  • Klijent nas kontaktira, telefonski ili lično, kao I putem e-maila
  • Ukoliko kijent ima ideju kako bi proizvod izgledao, konstruktorima izlaže zamisao  o željenom stilu, izgledu i boji  proizvoda, te ako je u mogućnosti, pošalje nacrt  sa potencijalnim mjerama (mjere su okvirne, u cilju formiranja cijene, kao i sledećeg koraka)
  • Prema priloženom nacrtu klijent dobija 3D crtež, koji dijelom može da dočara kako ce proizvod izgledati
  • Kada kupac pristane na ponudu, naš tim izlazi na teren ako ima potrebe za tim ( u slucaju narudzbe kuhinje obavezan je izlazak na lice mjesta), gdje precizno mjeri prostor, raspored elemenata i slično. Konstruktor sa sobom nosi palete boja, slike, uzorke, tako da se na terenu dogovaraju i precizira konačan izgled proizvoda kao što su boja, materijali itd.
  • Kada je namještaj gotov,  telefonski obavjestimo našeg kupca I dogovaramo datum I vrijeme montaže
  • Montažeri dolaze na vašu adresu i montiraju namještaj.